Bali

de leukste tips voor backpacken op Bali in Indonesië

Rijstvelden Sidemen op Bali
Bali Jatiluwih rijstvelden
Uitzicht op zee bij Lovina Beach
Zwembad bij Terras Bali Sidemen Bungalows and Spa
Campuhan Ridge Walk Ubud
Vervoer Bali transport
Vliegticket Bali Indonesie

Vakantie op Bali

Wie is er nu niet dol op het maken van verre reizen. Bali is dan ook de favoriete bestemming van veel reizigers. Aan aandacht heeft het eiland geen gebrek. Het aantal toeristen dat hier vakantie viert is meer dan het aantal dat naar alle andere eilanden in Indonesië reist.

Populaire plekken om te bezoeken zijn onder meer Nusa Dua, Kuta en Seminyak. Geniet van de mooiste stranden tijdens backpacken op het eiland. Of onderneem iets leuks, bijvoorbeeld een downhill fietstocht vanaf een vulkaan of een toffe rafting op een wilde rivier.

 

 

Veelgestelde vragen

Welke taal wordt er op Bali gesproken

Bahasia Bali en Bahasia Indonesia zijn de meest gesproken talen. Veel mensen die in de toeristische sector werken, spreken ook Engels. En door het koloniale verleden spreken ouderen soms ook nog wat Nederlands.

 

 

Wat is de munteenheid op Bali

De valuta in Indonesië is de Indonesische rupiah (IDR). De koers is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar.

 

 

Welke kleding kun je op Bali dragen

In toeristische gebieden is veel toegestaan. Maar houd er rekening mee dat bij het bezoek aan een tempel het dragen van een sarong of sjaal verplicht is. Soms kun je deze kosteloos lenen of huren. Schouders dienen ook bedenkt te zijn.

En omdat Bali niet Islamitisch is kun je op de stranden zonder problemen een bikini dragen.

Bali

 

Visum Indonesië aanvragen?

 
  • Online aanvragen
  • In 5 minuten
  • Betalen met iDeal

Beoordeling 9,1/10

Vakantie Bali

Ontdek het authentieke Bali, de Hindu cultuur, prachtige stranden, verse vis op de barcecue aan het strand en de groenste rijstvelden die je ooit hebt gezien. Kom lekker tot rust tijdens een bezoek aan dit mooie eiland.

IN 3 STAPPEN NAAR INDONESIË

1. Vliegtickets

2. Voorbereiden

3. Gratis inpaklijst

Wie ben ik

Hi ik ben Louis Jansen aka Brother Louis en oprichter van Brotherlouis.nl. Sinds 2003 ga ik jaarlijks backpacken door Zuidoost Azië. Ik vertel je graag meer over wat mij er toe heeft gezet om deze website te starten en wie ik ben.

Voor vragen kun je ook altijd bij me terecht via de contact opties.