Reistips Zuidoost Azië

de beste tips voor backpacken in Zuidoost Azie

Rondreizen door Zuidoost Azie

Reizen zit in m'n bloed. Van jongs af aan keek ik ieder jaar uit naar het moment dat ik nieuwe plekken kon gaan ontdekken. De eerste keer dat ik als backpacker naar Azie vertrok wist ik direct dat ik hier vaker terug zou gaan komen. Ondanks het enorme contrast met thuis, voelde ik me direct thuis in Thailand. Alles dat om me heen gebeurde in het verkeer, op straat, in winkels en markten...het bleef me continue boeken.

Voor backpackers is Thailand misschien wel het beste land om te starten als je voor het eerst gaat backpacken en van reizen houdt. Het land heeft werkelijk alles te bieden voor jong en oud en voor alle soorten budgetten. Het is een land waar je je niet snel zult vervelen. Met een backpack op mijn rug voel ik me vrij, precies wat je wilt!

Ik maak bijna jaarlijks een toffe reis door verschillende landen in Zuidoost Azië. Onderweg maak ik graag contact met locals en eigenaren van leuke bezienswaardigheden, guesthouses en andere leuke dingen om te doen.

Of het nu hiken naar het viewpoint op het idyllische eiland Koh Phi Phi is, of je bent op zoek naar leukste accommodatie in Ubud op Bali. Ik help je graag met het maken van de beste keuze voor jouw reis door Azie.

Omdat ik sinds 2003 bijna jaarlijks ga backpacken in Zuidoost Azie, heb ik een enorme hoeveelheid aan informatie verzameld. Omdat ik graag mensen help, deel ik met plezier mijn ervaring zodat jij je eigen reis naar Zuidoost Azië helemaal zelf kunt samenstellen.

Doe er je voordeel mee. En mocht je een vraag hebben of een verbetersuggestie, laat het me zeker weten!

Groetjes,
Brother Louis

Copyright © 2004-2024 Brotherlouis.nl