Brotherlouis.nl

Actueel prijsoverzicht vliegtickets Zuidoost Azië

Hieronder vind je een overzicht van actuele prijzen voor vliegtickets van Amsterdam naar de vier populairste vliegbestemmingen in Zuidoost Azië. Klik op een prijs om het vliegticket te boeken.

 

 

Goedkope vliegtickets binnen Zuidoost Azië

De mensen inZuidoost Azië begrijpen maar al te goed het belang van een goed netwerk van luchthavens in de regio. Hierdoor vliegen er van en naar alle bekende landen in Zuidoost Azië lowcost airlines. De betrouwbaarheid is kwaliteit van deze prijsvechters is groot. Niet voor niets is Air Asia al jaren lang een van de toonaangevende lowcost airlines ter wereld.

Kortom:Zuidoost Azië heeft een uitstekend georganiseerd netwerk van goedkope luchtvaartmaatschappijen. Of je nu van Bangkok naar Kuala Lumpur wilt vliegen of van Medan op Sumatra naar Langkawi. Voor een zacht prijsje heb je zo een vliegticket geboekt. 

Goedkope vluchten voor bestemmingen binnenZuidoost Azië vind je niet allemaal in bij de bekende Nederlandse prijsvergelijkers. Gelukkg zijn er ook vergelijkers die specifiek de prijzen van goedkope vliegtickets in Azië op een rij zetten.

 

12go.asia

Is een vliegticketvergelijker met bestemmingen in Thailand, Cambodja, Laos, Myanmar, Maleisië, Singapore en de Filipijnen. Het prettige aan 12go.asia is dat ze niet alleen vliegtickets vergelijken maar ook alternatieven laten zien met bus en trein. Daarnaast werkt de website simpel, snel en is betalen ook een eitje.

Naar 12go.asia

 

Nusatrip.com

Deze website biedt alleen vliegtickets aan en dus geen alternatieven wanneer die er met bus of trein zijn voor dezelfde route die je zoekt. Voordeel is wel dat Nusatrip meer bestemmingen biedt zoals heel Indonesië. De website vind ik zelf alleen wat minder overzichtelijk en betalen met je creditcard is soms een paar keer proberen voordat het lukt. Verder prima betrouwbaar.

Naar Nusatrip.com

 

Goedkope vliegtickets Thailand

De luchthavens in Thailand zijn modern en goed bereikbaar. De populairste reisbestemmingen om vanuit Zuidoost Azië naar Thailand te vliegen zijn:

Let op: Bangkok heeft twee luchthavens. Lowcost airlines vertrekken vrijwel allemaal vanaf Don Muang Airport. Suvarnabhumi Airport verwelkomt voornamelijk intercontinentale vluchten. Check voor overstap informatie de Bangkok airport-pagina.

Er zijn nog veel meer luchthavens in Thailand. Maar die kun je alleen gebruiken voor vluchten binnen Thailand. Kijk voor meer informatie daarover de speciale vliegticket Bangkok-pagina.

Zoek vliegtickets

 

Goedkope vliegtickets Cambodja

Cambodja heeft twee luchthavens die vanuit omringende landen in Zuidoost Azië goedkope vluchten ontvangen. Vooral Air Asia vliegt veel op deze luchthavens in Cambodja:

De verwachting is dat er naar Sihanoukville airport ook internationale vluchten zullen gaan vliegen. Tot die tijd kun je al wel vanaf Siem Reap en Phnom Penh naar Sihanoukville vliegen. Meer informatie vind je op de vliegticket Cambodja-pagina.

Zoek vliegtickets

 

Lowcost vliegtickets Maleisië

Maleisië licht als een spin in het web midden in Zuidoost Azië. Het is dankzij Kuala Lumpur Airport (KLIA) verbonden met alle landen in het gebied en tevens een populaire airport waar veel intercontinentale vluchten op vliegen zoals ook vluchten vanaf Amsterdam en Schiphol.

Voor internationale vluchten vanuit landen in Zuidoost Azië kun je naar vier luchthavens in Maleisië vliegen:

Kuala Lumpur Airport heeft meerdere terminals. De reistijd tussen de terminals plus de tijd die je kwijt bent bij de paspoort controle wanneer dat van toepassing is op je aankomende en vertrekkende vlucht kan oplopen tot enkele uren. Houd hier rekening mee bij het boeken van een vervolgvlucht vanaf Kuala Lumpur airport.

Vluchten vanuit Europa komen aan op KLIA (Kuala Lumpur International Airport). Lowcost airlines vertrekken vanaf KLIA2. Er zijn gratis pendeldiensten beschikbaar tussen de diverse terminals. 

Zoek vliegtickets

Foto's Zuidoost Azië

723-maleisie-penang-georgetown
242-laos-don-det-si-phan-don-kleding-wassen
330-laos-don-det-si-phan-don-visser
0017-laos-mekong
365-myanmar-tempel-ruines-indein
0143-laos-vang-vieng
273-myanmar-op-de-fiets-naar-de-hot-springs-inle-lake
313-myanmar-local-boy-nyaungshwe
563-myanmar-bagan-zonsopgang
20141129-kampot-7554
593-myanmar-bagan
20141214-bangkok-7946
0157-laos-vang-vieng
298-laos-don-det-si-phan-don-sunset-bungalows

Deel dit artikel

Rugzak inpakken voor Zuidoost Azië

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Zuidoost Azië? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Zuidoost Azië

Vliegticket Zuidoost Azië backpacken Zuidoost Azië

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Zuidoost Azië te scoren.

Vliegticket

Backpacken Zuidoost Azië voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Zuidoost Azië.

Voorbereiden

Visum Vietnam online aanvragen backpacken Zuidoost Azië

3. Visum regelen

Wist je dat je voor veel Aziatische landen vooraf online je visum al kunt regelen?

Visum regelen

Inpaklijst meenemen backpacken Zuidoost Azië

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken