Indonesië & Bali

de leukste tips voor backpacken in Indonesië

Tips backpacken Bali Indonesië
Backpacken Nusa Lembongan Indonesie
Backpacken Sumatra reistips oeran oetangs in Bukit Lawang

Rondreizen in Indonesie & Bali

Indonesie is met meer dan 16.000 eilanden, een van de meeste diverse landen van Zuidoost Azië om doorheen te reizen. Bali, Lombok en Java zijn de populairste eilanden, Sumatra is nog meer ongerept. Iedere reiziger en backpacker komt hier aan zijn of haar trekken. De afwisseling van verschillende landschappen, culturen en ervaringen maakt het een unieke bestemming.

 

 

Bali als startpunt

Veel reizigers beginnen hun reis door Indonesie op Bali, het meest geliefde eiland van de archipel. Vanaf Bali kun je je reis uitbreiden naar andere eilanden als Java of Lombok. Geniet er van de gastvrij de bevolking en de diverse culinaire smaken. Verder zijn op veel plekken, wegen nog niet zo goed. Ook dat maakt reizen door Indonesie tot een flinke belevenis. Als alternatief kun je ook uitstekend een start maken in Jakarta op Java.

 

 

Geniet van culinair Indonesië

Laat je smaakpapillen verrassen door de geweldige Indonesische keuken. Deze gaat veel verder dan Rendang en Nasi Campur. Probeer zeker ook het lokale streetfood, ontdek nieuwe smaken. De Indonesische keuken is net zo gevarieerd als het land zelf. Ieder eiland heeft zijn eigen specialiteiten en traditionele gerechten. Zo kom je op Bali zelden Rendang tegen, dat is namelijk een gerecht van Sumatra.

 

Tips voor rondreizen in Indonesie

Copyright © 2004-2024 Brotherlouis.nl