Thailand

de leukste tips voor backpacken in Thailand

Thaise eiland Koh Mak
Rijdende tuk tuk in Chinatown
Bus Thailand vervoer
Backpacken Chiang Khong tips
Groep mensen, lampionnen, oplaten, Loy Krathong, Yi Peng Festival
Backpackers op Lonely Beach op Koh Chang
Loempia's op streetfood kar verkoper in Bangkok
Hat Yai backpacken Thailand
Longtail boot in zee bij Krabi Thailand
Longtail boot op Pattaya Beach op Koh Lipe
Backpackers bij tuk tuk in Chiang Mai
Dame krijgt vaccinatie of inenting door arts

Backpacken Thailand

Thailand is een land met een rijke geschiedenis en cultuur, adembenemende natuur en een gastvrije bevolking. Het is dan ook niet gek dat Thailand wereldwijd één van de meest populaire landen is om te backpacken. De beste reistijd om dit te doen verschilt per regio.

De meeste backpackers beginnen hun reis in het noorden van Thailand, waar ze de prachtige natuur kunnen bewonderen. In de provincie Chiang Mai kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Doi Inthanon National Park, de hoogste berg van Thailand. Ook kun je hier de beroemde Wat Phrathat Doi Suthep bewonderen, een tempel die op een bergtop ligt.

Na het noorden is het tijd om naar het zuiden te gaan. Hier vind je prachtige eilanden met witte stranden, helderblauw water en een levendige feestcultuur. Koh Lanta is een populaire keuze voor backpackers. Het eiland heeft een relaxte sfeer en biedt een goede mix van stranden, natuur en cultuur.

Na een paar weken op het strand van een heerlijk eiland is het tijd om naar Bangkok te gaan. Bangkok is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden, zoals de Wat Pho-tempel, de Grand Palace en de Khao San Road. De Khao San Road is een bekende straat waar backpackers uit de hele wereld samenkomen.

Een backpackreis naar Thailand is een onvergetelijke ervaring. Het land heeft voor ieder wat wils: natuur, cultuur, stranden en feesten. Met deze reistips ben je goed voorbereid op je reis en kun je optimaal genieten van Thailand.

Tips voor Thailand

Copyright © 2004-2024 Brotherlouis.nl