Brotherlouis.nl

4.51111111111Rating 4.50 (1 Vote)

Koh Mook heeft 4 stranden waar je bungalows en resorts vindt. Van die 4 heeft het strand van Had Farang de beste prijs/kwaliteit verhouding en het meeste vertier te bieden. Daarnaast is dit het enige strand aan de westkant van Koh Mook en daarmee het enige strand waar je kunt genieten van schitterende zonsondergangen. Het strand is er ook erg goed en er is voldoende schaduw te vinden. Hieronder vind je per strand de beste resorts en bungalows:

 

Bungalows & resorts Had Farang Beach

Had Farang Beach, ook wel Charlie Beach genaamd, is het strand aan de westkant van Koh Mook. Er is geen pier en het strand ligt aan een schitterende kleine laguna.

 

Charlie Beach Resort - Had Farang

Had Farang Beach, Koh Mook
Bungalows v.a. 1500 THB
checkin: 14:00
checkout: 12:00
Google Maps

Charlie Beach Resort heeft een breed aanbod aan sfeervolle houten of meer luxueuze bungalows beschikbaar. Heb je genoeg van het zeewater? Dan is er een zwembad beschikbaar met uitzicht op zee. 's Avonds wordt er een goede beach bbq gehouden met de vangst van de dag en diverse vlees opties.

Info & boek Charlie Beach Resort

 

 

 

Had Farang Bungalow - Had Farang

Achter Had Farang Beach, Koh Mook
Tent v.a. 250 THB, bungalows v.a. 500 THB
checkin: 14:00
checkout: 12:00
Google Maps

Had Farang Bungalow heeft accommodatie in diverse prijsklassen. Een tent onder de bomen heb je al v.a. 250THB, een bungalow van 800 tot 1600 THB. Het restaurant serveert uitstekende gerechten zoals het garnalen gerecht Guung Kreung Gang. Er is ook gratis wifi aanwezig in het restaurant.

Info & boek Had Farang Bungalow

 

 

 

Mayow Thai Kitchen - Had Farang

Had Farang Beach, Koh Mook
Bungalows 500 THB
checkin: 14:00
checkout: 12:00
Google Maps

Direct achter Charlie Beach Resort vind je Mayow Thai Kitchen met eenvoudige bungalows voor 500 THB. Bungalows hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding en liggen in een groene tuin. Mayow heeft een van de beste keukens op het eiland. Probeer en zeker eens de Masaman Curry of de Yellow Powder Crab.

Bel +66 87 885 7582

 

 

Sawaddee Resort - Had Farang

Had Farang Beach, Koh Mook
Bungalows 800 THB
checkin: 14:00
checkout: 12:00
Google Maps

Niet de beste recensies, wel de beste locatie op Had Farang. Verstopt tussen palmbomen aan de rustige noordkant van het strand ligt Sawaddee Resort. De 800THB bungalows zijn overpriced. Het restaurant daarentegen mag je niet overslaan! Hier worden de beste ribs van het eiland gegrild.

Bel +66 81 607 2411

 

Restaurants & eettips Had Farang Beach

Het strand van Had Farang en de zandweg achter de resorts de heuvel op bieden heerlijke restaurants aan. De beach bbq's van Sawaddee Resort en Charlie Beach Resort zijn 's avonds de grote trekpleisters van Had Farang. Had Farang Resort laat je genieten van o.a. een heerlijke garnalen gerecht: Guung Kreug Gang. En bovenop de heuvel vind je Hill Top Restaurant waar je o.m. het authentieke Thaise gerechte Yam Moo Krob Salad met varkensvlees vindt.

 

Bungalows & resorts Had Hua Laem Beach

Vind je een groot strand voor de deur minder belangrijk, dan zit je goed op Had Hua Laem Beach. Dit strand ligt aan de noordoost kant van Koh Mook en huist de meeste resorts en tevens de Sapanyao Pier. Wil je hier zonnebaden, kies dan een resort met een zwembad.

 

Coco Lodge - Had Hua Leam Beach

Had Hua Leam Beach, Koh Mook
Tent v.a. 300 THB, bungalows v.a. 500 THB
checkin: 14:00
checkout: 12:00
Google Maps

Coco Lodge ligt centraal aan Had Hua Leam Beach. Je kunt er bungalows in diverse soorten en maten huren. Er zijn ook tenten beschikbaar. Het restaurant serveert prima gerechten. De beschikbare wifi is niet erg stabiel. Coco Lodge ligt op 100 meter van de pier naar het vaste land verwijderd. Tussen de pier en Coco Lodge vind je ook nog een leuke beach bar.

Info & boek Coco Lodge

 

 

Koh Mook Resort - Had Hua Laem Beach

Had Hua Laem Beach, Koh Mook
Bungalows v.a. 1500 THB
checkin: 13:00
checkout: 12:00
Google Maps

Koh Mook Resort ligt aan de rustige noord kant van Had Hua Leam Beach. Er is een heerlijk zwembad beschikbaar en je loopt vanuit het resort zo de jungle paadjes voor een wandeltochtje in. Er zijn bungalows tot 3.000 THB beschikbaar en er is een restaurant aan het strand. Kamers zijn voorzien van een mini-bar en een eigen balkon.

Info & boek Koh Mook Resort

 

 

 

Had Phangka Bay & Had Sivalai Beach

Had Phangka Bay en Had Sivalai Beach liggen aan de oost en zuidoost kant van Koh Mook. Op de oostpunt vind je Had Sivalai met het gelijknamige en meest luxe resort van het eiland, het 5 sterren Sivalai Beach Resort. Ten zuiden van de punt op Had Phangka Bay vind je kun je ook nog terecht bij Pawapi Resort en het Rivera Beach Resort.

Deel dit artikel

Foto's Koh Mook

1718-koh-mook
1591-koh-mook
1710-iphone-koh-mook
1710-koh-mook
1588-koh-mook
1534-koh-mook
1571-koh-mook
1491-khao-san-road-area
1698-koh-mook
1676-koh-kradan
1713-koh-mook
1534-iphone-koh-mook
1617-koh-mook
1611-koh-mook
1522-koh-mook

Rugzak inpakken voor Thailand

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Thailand? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Thailand

Vliegticket Bangkok backpacken Thailand

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Thailand te scoren.

Vliegticket

Backpacken Thailand voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Thailand.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Thailand backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken Thailand

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken