Reisartikelen Zuidoost Azië

Wanneer je gaat backpacken door één of meerdere landen in Zuidoost Azië zijn een aantal dingen essentieel om mee te nemen. Hieronder vindt je er een aantal.

Rubytec Lichtgewicht handdoek - L

Deze handdoek is super snel droog en lichtgewicht dus mee op reis zonder dat je het merkt. Dat zijn de kenmerken van de Rubytec lichtgewicht handdoek. Een must-have in de rugzak van elke backpacker op reis in Zuidoost Azie!

Meer info

Anti-insect spray - 200ml - 40% deet

Care Plus muggenspray 200ml 40% deet

Gebruik de spuitbusjes met spray van Care Plus met deet om insectenbeten te voorkomen. Gedurende acht uur ben je beschermd tegen muggen, teken en andere stekende insecten. Maximaal 1x per dag gebruiken op je huid.

Meer info

Anti-insect spray - 100ml - 40% deet

Care Plus muggenspray 100ml 40% deet

Gewicht besparen? Neem dan de 100ml Care Plus spray mee naar Zuidoost Azië. De fles is iets kleiner maar beschermd je op dezelfde manier als de 200ml flacon. Ideaal voor de lichtgewicht backpacker of voor kortere trips.

Meer info

First Aid kit basic

Care Plus first aid kit basic

De Care Plus First Aid Kit Basic is een compacte, handige set met een basispakket EHBO-materialen zoals pleisters, steriel kompres, alcohol doekjes, hechtpleisters en een schaar. Must-pack!

Meer info

EHBO Adventure Kit

Deze kit bevat alle items voor de meest voorkomende verwondingen zoals schaaf- en snijwonden.,Er zit ook een rvs-schaar en pincet van hoogwaardige kwaliteit in + informatieboekje.

Meer info

Klamboe ophanghaak

Met deze ophangset kan een klamboe nagenoeg overal opgehangen worden. De 2 plakstrips hebben een stevige hechting op vrijwel iedere ondergrond. Het draagvermogen is 1,5 kg.

Meer info

Hoodiepillow nekkussen

HoodiePillow nekkussen voor op reis

Deze hoodie anex nekkussen is je beste vriend tijdens de lange bus- en treinreizen in Zuidoost Azië. De airo staat vaak op de vriesstand. De hoodie zorg voor extra comfort tegen de kou.

Meer info

4-Travel Nekkussen

Eén van de meest verkochte nekkussens is dit basic opblaasbare exemplaar. Het nekkussen is eenvoudig op te blazen m.b.v. een ventiel. Een opberghoes wordt meegeleverd.

Meer info

Klamboe Compact Bell 2P

De "Klamboe Compact Bell Midge Proof 2P" is het topmodel van Care Plus. Hij is klein, weegt 800 gram en is geschikt voor een 1- of 2-persoonsbed. Ik gebruik deze klamboe zelf ook al jaren.

Meer info

Bovenstaande reisartikelen zijn super handig om mee te nemen tijdens backpacken in Zuidoost Azië. Heb je niet gevonden wat je zocht, check dan eens de accesoires op backpacktips.nl.

IN 3 STAPPEN NAAR ZUIDOOST AZIË

In een paar stappen je backpack reis naar Zuidoost Azië voorbereiden.

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegticket naar Zuidoost Azië te vinden.

 

Vliegtickets

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Zuidoost Azië.

 

Voorbereiden

3. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je relaxt op reis gaan.

 

Inpaklijst

Wie ben ik

Hi ik ben Brotherlouis aka Louis Jansen. Sinds 2003 backpack ik jaarlijks door Zuidoost Azië. Ik vertel je graag wie ik ben en wat mij ertoe gezet heeft deze website te starten. Vragen? Laat dan een bericht achter via