Brotherlouis.nl

1.51111111111Rating 1.50 (8 Votes)

Wie droomt er niet van, spelen in een echte film. In India is dat lang niet zo moeilijk als je denkt. Hier bevindt zich namelijk de grootste filmindustrie ter wereld: Bollywood. Iedere dag worden er wel ergens opnamens voor films gemaakt. In veel films wordt gebruik gemaakt van figuranten.

Wil jij tijdens je vakantie in India bijvoorbeeld een rolletje in een echte Bollywood Movie, zorg dan dat je als figurant wordt gecast.

 

Casting voor Bollywood Movie in Colaba

In Mumbai in de toeristenwijk Colaba worden namelijk regelmatig toeristen gevraagd om mee te spelen. De beste plek en tijd om gespot te worden is rond Café Leopold tussen 18:00 en 21:00 uur.

Dit beroemde café bestaat al sinds 1871 en trekt veel expats en toeristen aan. Vlak voor het café, staan vaak 'scouts' die westerse toeristen zoeken om in Bollywood films te figureren. Je wordt dan gevraagd naar je interesse. Heb je interesse dan wordt je meestal een drankje aangeboden in de buurt om de details te bespreken. 

De details omvatten niet veel meer dan de plek en tijd waar je opgehaald wordt de volgende dag en de vergoeding die je ontvangt. Voor het geld hoef je het niet te doen. Als je omgerekend € 10 krijgt is het veel.

Meestal wordt je rond 8:00 uur ergens opgehaald en duren opnames de hele dag. Lunch is inbegrepen. Ik ben met een stel uit Australië rond 15:00 uur vertrokken omdat het ons te lang duurde. Onze riante vergoeding zijn we hierdoor misgelopen. Wel een leuke dag gehad.

 

Gefigureerd in de film Kites

Ik zelf gefigureerd in de films "Kites" van de bekende Indiase acteur Hrithik Roshan. Zoals in veel Bollywoord films wordt er veel gedanst in Kites. De opnames waar ik in figureer zijn voor het nummer "Fire" dat in de film zit. Als figurart was ik vooral vulling op de achtergrond. Mijn bescheiden performacne is helaas niet zichtbaar. Althans ik heb mezelf nooit teruggevonden in "Fire". Mocht jij me vinden dan ben ik je eeuwig dankbaar.

De film Kites is in december 2010 zelfs nog in de Nederlandse bioscoop verschenen.  Check hieronder de trailer van de film voor een indruk.

Movie het nummer "Fire" uit de film Kites

 

Deel dit artikel

Visum India

 

Visum India nodig?

Online aanvragen

Beoordeling 9,1/10

 

Rugzak inpakken voor India

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Zuid India? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in India

Vliegticketf Mumbai backpacken

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar India te scoren.

Vliegticket

Backpacken India voorbereiden

2. Voorbereiden

Alle info die je nodig hebt om je backpack reist naar India voor te bereiden.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties India backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken India

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken