Koh Lipe

de leukste tips voor backpacken op Koh Lipe

Pattaya Beach Koh Lipe

Backpacken op Koh Lipe

Dit is een echt backpackers eiland. Het eiland wordt steeds populairder. Maar desondanks kun je hier nog veel betaalbare beach bungalows vinden.

Je kunt het hele jaar backpacken op Koh Lipe, hoewel het er in de periode april t/m oktober een stuk minder druk is door de moesson. Maar ook dan kun je een uitstekende tijd hebben en beperkt regen zich vaak tot een stevige bui in de middag.

Op Sunset  Beach kun je genieten van de mooiste zonsondergangen van Koh Lipe. Voor shoppen en de beste nighlife opties voor backpackers ga je naar Walking Street richting Pattaya Beach.

Boek een bungalow, sla je strandlaken uit of neem een duik in de verkoelende Andamanse Zee en geniet van dit prachtige idyllische eiland!

Koh Lipe

Backpacken Koh Lipe

Ontdek het idyllische eiland Koh Lipe in het uiterste zuiden van Thailand. Je vindt er de mooiste stranden, leukste beach bungalows en prima duik- en snorkelmogelijkheden.

IN 3 STAPPEN NAAR THAILAND

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegticket naar Bangkok te vinden.

 

Vliegtickets

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je rondreis door Zuidoost Azie.

 

Voorbereiden

3. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je relaxt op reis gaan.

 

Inpaklijst

Mijn oordeel over Koh Lipe

Koh Lipe krijgt als reisbestemming van mij      sterren.

Wie ben ik

Hi ik ben Louis Jansen aka Brother Louis en oprichter van Brotherlouis.nl. Sinds 2003 ga ik jaarlijks backpacken door Zuidoost Azië. Ik vertel je graag meer over wat mij er toe heeft gezet om deze website te starten en wie ik ben.

Voor vragen kun je ook altijd bij me terecht via de contact opties.