Brotherlouis.nl

1111111111Rating 0.00 (0 Votes)

Statisch gezien zitten er altijd maar twee kinderen van vijf jaar of jonger in een vliegtuig. Helaas moet ik met enige regelmaat constateren dat beide jankebalken voor of achter mij in het vliegtuig zitten, uiteraard vergezeld door hun olijke ouders. Het positieve hieraan is dat mijn oude niet-slapen record, indertijd afgeklokt op een slordige 26 uur, 12 minuten en 31 seconden uit de boeken verdwenen is. Degene die het precieze aantal seconden raadt dat erbij gekomen is wint een halve ananas en een bord noedels op mijn conto.

 

Koele actie

Ik hoorde dat m'n goede vrind Jappie en zijn kornuiten van Q-Music een soortgelijke actie in Rotterdam op touw gezet hebben. Een goudstaaf is een ijsblok en dan raden hoe lang het duurt voordat dat ding gesmolten is. Hadden ze een beetje ballen gehad, dan had dat blokkie tuurlijk gewoon midden op Khao San Road gestaan hier. Met je 31 graden geef ik 't ding een seconde of 50.

Maar goed, ik ben goed en wel aangekomen in het klamme Bangkok. Klam, ja klam ja. Het heeft vanmiddag geregend hier. Ik heb het nog nooit zien regenen in Bangkok. Ik dacht die nattigheid bij jullie achter gelaten te hebben maar nee hoor.

 

Hondenuitlaatservice in Bangkok

Oja, Rachel ik heb zojuist hier voor de deur ff 4 bandjes van een bestelbus lek gestoken. Stond reclame op van een hondenuitlaatservice en dat soort concurrentie moet je natuurlijk direct in de kiem smoren. Die Aziatische economie is toch al zo overhit dus ik zie het dan ook als een win-win situatie. Overigens is het bij de Thaise hondenuitlaatservice altijd een verrassing of je je hond terug krijgt in 1 of meerdere delen, desgewenst gefrituurd of gestoomd. De kenners onder ons weten tuurlijk dat Koot & Bie eind jaren '70 hiervoor al een 4-voeter-pluspolis in het leven hebben geroepen, maar zover zijn ze hier nog niet.

In de bus vanaf de gloednieuwe airport van Bangkok naast een kerel uit Zweden gezeten. Hij zou toch wel het boegbeeld van een eventuele linkse sociale coalitie kunnen zijn in Nederland. De beste man had z'n middelvinger ernstig verwond tijdens het schapen scheren een paar weken geleden. Hij kon alles behalve schapen scheren en dus heeft ie de eerste de beste vlucht naar Bangkok geboekt om hier een maandje te 'revalideren'. Niet slecht geregeld lijkt me. Ik wil jullie niet op ideeën brengen natuurlijk!

Goed mensen, ik ga eens ffies een noedel-koning zoeken die z'n handjes wil laten wapperen.

Ik zeg tsjou en toedeledokie!

Foto's Myanmar Thailand 2006

862-thailand-bangkok-nakhon-kasem-market-chinatown
043-myanmar-yangon
232-myanmar-klooster
607-myanmar-bagan
253-myanmar-inle-lake
826-thailand-khao-sok-national-park-ratchaprapha-meer-viewpoint
865-thailand-bangkok-zonsondergang-wat-arun
783-thailand-khao-sok-national-park
693-myanmar-chaungtha-beach-zonsondergang
007-myanmar-yangon-sule-pagoda
824-thailand-khao-sok-national-park-ratchaprapha-meer-viewpoint
339-myanmar-inle-lake-visser
217-myanmar-buddhistische-monik-in-klooster
049-myanmar-yangon-schoenmaker

Deel dit artikel

Rugzak inpakken voor Thailand

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Thailand? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Thailand

Vliegticket Bangkok backpacken Thailand

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Thailand te scoren.

Vliegticket

Backpacken Thailand voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Thailand.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Thailand backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken Thailand

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken