Brotherlouis.nl

4.6251111111111Rating 4.63 (4 Votes)

Als er één volk is dat warm wordt van fietsen, dan zijn wij Nederlanders het wel. En dat is goed nieuws wanneer je naar Bangkok gaat. Want daar kun je leuke fietstochten maken met een gids!

Wie aan Bangkok denkt, zal niet direct aan fietsen denken maar aan verkeerschaos met knetterende tuk tuk's. Gelukkig is er ook een hele ander kant van Bangkok. En die kant leer je kennen tijdens een fietstocht door Bangkok.

 

Fietsen door Bangkok met Co van Kessel

De eerste die in Bangkok fietstochten organiseerde was, hoe kan het ook anders, de Nederlander Co van Kessel. In 2010 deed ik mijn eerste fietstocht door Bangkok via hem. Er volgende er nog een aantal in de jaren erna.

In 2012 is Co helaas overleden, maar zijn crew heeft zijn gedachtegoed verder vormgegeven en het bedrijf is springlevend. Fietstochten van Co van Kesse zijn makkelijk en velig online te boeken via Bajabikes.eu.

De twee populairste fietstochten zijn

Meer fietstochten

 

Fietstocht Bangkok Highlights

De Bangkok Highlights fietstocht duurt 3 uur. Je kunt kiezen om om 8:00 uur of 14:00 uur te starten. Ik adviseer altijd de ochtend fietstocht omdat de zon dan nog niet zo heet is. 

Je fietst onder begeleiding van een Engelstalige gids door Chinatown, langs markten, de Chao Phraya rivier, woonwijken, tempels en steeks ook de rivier over met een ferry. De fietsen gaan mee op de ferry.

Boekingen voor deze fietstocht kun je makkelijk online doen. Je boekt online, en betaalt ter plaatse. Je kunt kostenloos wijzigen of annuleren.

Boek "highlights" fietstocht

 

Fietstocht Bangkok by Night

Het lijkt gekkenwerk, maar het kan echt; fietsen tijdens de spits in Bangkok. Beleef deze uniek ervaring op de fiets. Bangkok is 's avonds prachtig verlicht. Vooral Chinatown is echt een hoogtepunt. En wat dacht je van de warm oranje verlichte Wat Arun tempel!

Je fietst langs eetkarretjes, een bloemenveiling, diverse tempels en ook het Grand Palace. En omdat je 's avonds fiets heb je geen last van de hete zon. De ideale fietstocht door Bangkok dus! Boek 'm nu alvast online, en betaal in Bangkok.

Boek "night" fietstocht

 

Meer soorten tours

Klaar met fietsen? Of trek in iets anders dan fietsen door Bangkok? Check dan de verschillende activiteiten die je kunt boeken via Withlocals.com.

Withlocals is een platform waar locals hun zelfgeorganiseerde activiteiten op kunnen zetten. Zo eet je bij locals thuis, nemen locals je mee naar de leukste plekjes van Bangkok of maak je iets mee wat je normaal gesproken nooit in Bangkok mee zou maken! Bekijk snel de mogelijkheden.

Check het aanbod

Deel dit artikel

Foto's fietstocht

946-thailand-bangkok-2010
965-thailand-bangkok-2010
952-thailand-bangkok-2010
948-thailand-bangkok-2010
950-thailand-bangkok-2010
972-thailand-bangkok-2010
966-thailand-bangkok-2010
973-thailand-bangkok-2010
944-thailand-bangkok-2010
941-thailand-bangkok-2010
957-thailand-bangkok-2010
970-thailand-bangkok-2010
961-thailand-bangkok-2010
951-thailand-bangkok-2010
963-thailand-bangkok-2010

Rugzak inpakken voor Thailand

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Thailand? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Thailand

Vliegticket Bangkok backpacken Thailand

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Thailand te scoren.

Vliegticket

Backpacken Thailand voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Thailand.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Thailand backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken Thailand

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken