slideshow-myanmar-hsipaw-1000x400

Vliegticket Zuidoost Azie

Vliegticket Zuidoost Azie

Zuidoost Azië

Vliegticket naar Azië nodig?

Actueel prijs overzicht vliegtickets Zuidoost Azië

Een vliegticket voor een rechtstreekse vlucht naar Bangkok is niet altijd het goedkoopst. Het kan ook zijn dat een vliegticket naar Kuala Lumpur met een aansluitende vlucht met een lowcost airliner van Kuala Lumpur naar Bangkok goedkoper is. Hieronder vind je een overzicht van vliegticket prijzen naar de grote luchthavens van Zuidoost Azië. Let op: De prijzen hieronder worden iedere paar uur ververst. Heb je deze pagina eerder bezocht? Verwijder dan de tijdelijke internet bestanden m.b.v. de CTRL+F5 toetscombinatie om de meest actuele prijzen te kunnen zien.Let op: De prijzen hieronder worden iedere paar uur ververst. Heb je deze pagina eerder bezocht? Verwijder dan de tijdelijke internet bestanden via de instellingen van je browser. Dit om de meest actuele prijzen te kunnen zien.

BangkokHanoiHong KongKuala LumpurSingaporeJe boekt bij
€ 605.74€ 656.64€ 1684.49€ 526.81€ 691.98
€ 497€ 609€ 537€ 459€ 519
€ 518check€ 541check

 

Goedkope vliegtickets bij Aziatische lowcost airlines

Oké, maar dan ben je pas op het grote vliegveld zelf. En wat dan? Vanuit Nederland kun je dan al bij tal van kleine goedkope luchtvaartmaatschappijen een aansluitende vlucht boeken.

Zo kun je dus vanuit Nederland een vliegticket naar Bangkok kopen op Vliegtickets.nl en wanneer je bijvoorbeeld naar Hanoi (Vietnam) of Chiang Mai wilt vliegen, dan kun je op Airasia.com een vlucht Bangkok - Hanoi of Bangkok - Chiang Mai boeken. Airasia.com is de Easyjet van Zuidoost Azië zeg maar.

 

Lowcost airlines in Thailand

Alleen al in Thailand zijn 5 goedkope airlines actief naar diverse binnenlandse en buitenlandse bestemmingen:

 

Lowcost airlines tussen Thailand en India

Lonely Planet Azie

Inpaklijst ZO Azië

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Zuidoost Azië? Download je gratis inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Pinpas
  • Slippers
  • Toiletartikelen
 

Download gratis inpaklijst

Over Brother Louis

Sinds 2003 reis ik, , ieder jaar naar Zuidoost Azië. Mijn ervaringen, tips en foto's deel ik graag met je. Mocht je zelf nog tips hebben om te delen. Feel free to share!

Contact met Brother Louis