Brotherlouis.nl

Vietnam blog

Vietnamese recepten van de straat

Wie herinnert zich niet de heerlijke broodjes met paté, groenten in het zuur en allerlei andere heerlijkheden die ze in Vietnam op de baguettes smeren? Maar ja, zie dat thuis maar eens na te maken. Dat dacht Rick Verhees ook. Hij tipte ons kortgeleden over zijn blog Puureten.net.

Rik Heeft een aantal Vietnamese en Thaise recepten hier op gezet die je thuis heel goed kunt namaken. Bekijk o.a. het recept voor het Vietnamese broodje Banh Mi Thit.

Vietnamees recept Banh Mi Thit

Meer interesse in streetfood uit Vietnam? Check dan ook eens het boek "Hanoi Street Food" geschreven door Azië fanaat Tom Vandenberghe. Het 208 bladzijden tellende boek staat vol heerlijke recepten!

Boek "Hanoi Street Food"

Dragon Air start lijnvlucht Hongkong Danang

Hong Kong Dragon Airlines was al tot 's werelds beste regional airline 2013 uitgeroepen. En sinds kort biedt Dragon Air, dat al sinds 1985 bestaat, ook drie keer per week een rechtstreekse vlucht aan tussen Hong Kong en het Danang in Vietnam.

Danang is de snelste groeiende Vietnamese strandbestemming. Wil je dus vanuit Nederland snel naar Danang kunnen vliegen, dan kun je dus het makkelijkst een vliegticket Amsterdam - Hong Kong boeken en daarna een regionale vlucht van Hong Kong naar Danang.

Kijk voor je aansluitende vlucht van Hong Kong naar Danang op Dragonair.com en voor leuke reistips over Vietnam op de speciale Vietnam-reistippagina.

Dragon Air

4 relevante stappen voor backpacken in Vietnam

Vliegticket Vietnam backpacken

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegticket naar Vietnam te scoren.

Vliegtickets

Vietnam backpacken voorbereiden reistips

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden van je backpack reis door Vietnam.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Vietnam backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken Vietnam

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken