Brotherlouis.nl

Thailand blog

€ 20 korting op vliegtickets Bangkok

20 euro korting vliegticket Bangkok

Profiteer alleen vandaag van € 20 korting op Vliegtickets Bangkok voor vertrek in juni, juli en augustus. Boek dus NU je zomervakantie!

Actievoorwaarden:
Actieperiode:23-3-2014
Actiecode:niet nodig
Opmerking:Geldt voor vertrek in juni, juli & augustus 2014

Vliegticket Bangkok Dream Deals

Genieten van de zonsondergang, lange strandwandelingen maken en samen nieuwe culturen ontdekken...

Droom jij ook helemaal weg bij de gedachte aan een welverdiende vakantie? Boek vandaag nog je vliegtickets Bangkok v.a. € 547 of Jakarta v.a. € 598. Je vliegid="t dan met Etihad Airways comfortabel naar jouw vakantieadres.

En reis je met kinderen? Dan is er op alle lange afstandsvluchten een nanny aan boord! Ongestoord op reis dus.

Actievoorwaarden:
Boeken:1-2-2014 t/m 16-2-2014
Reizen:1-2-2014 t/m 27-6-2014
Opmerking:Op alle vluchten een nanny voor je kinderen aanwezig!

Happy Air start vluchten naar Chumpon

Goed nieuws wanneer je vanaf de Bangkok naar de Thaise zuidelijke eilanden wilt reizen. Lowcost airline Happy Air start vanaf november namelijk met dagelijkse vluchten naar de stad Chumpon. Chumpon is de main drop-off voor de populaire eilanden Koh Tao en Koh Phangan.

Daarnaast wordt de reeds bestaande route van Bangkok naar de stad Ranong uitgebreid naar 2x per dag. Vliegen naar Ranong is de snelste verbinding om vanuit Bangkok naar de eilanden Koh Phayam en Koh Chang te reizen. In 2012 vloog ik zelf met Happy Air van en naar Ranong. Dat was een hele belevenis.

Update: Happy Air heeft zijn activiteiten sinds februari 2015 gestaakt. Check een van de andere Lowcost Airlines in Thailand op de speciale lowcost vliegticket-pagina.

Hoteltip - Cabochon Hotel Bangkok

Ga je backpacken met z'n tweeën? Dan is het budgetwise en voor de afwisseling leuk om af en toe naast leuke budget guesthouses, ook eens van wat luxe te genieten.

Dat luxe niet altijd duur hoeft te zijn laat het Cabochon Hotel in Bangkok zien. Het hotel dat gebouwd is in Koloniale stijl, heeft slechts 4 studio's en 4 suites. Bovenop het dak van het Cabochon Hotel geniet je in het zwembad van het prachtige uitzicht over de stad.

Het Cabochon Hotel is een duidelijk voorbeeld van een verborgen pareltje waar je niet zomaar tegenaan loopt zonder te weten waar het zit. Een must als je in Bangkok van wat meer luxe wilt genieten. Kamerprijzen vanaf € 92,50

Info Cabochon Hotel


zoeken