Brotherlouis.nl

Zuidoost Azië blog

Dragon Air start lijnvlucht Hongkong Danang

Hong Kong Dragon Airlines was al tot 's werelds beste regional airline 2013 uitgeroepen. En sinds kort biedt Dragon Air, dat al sinds 1985 bestaat, ook drie keer per week een rechtstreekse vlucht aan tussen Hong Kong en het Danang in Vietnam.

Danang is de snelste groeiende Vietnamese strandbestemming. Wil je dus vanuit Nederland snel naar Danang kunnen vliegen, dan kun je dus het makkelijkst een vliegticket Amsterdam - Hong Kong boeken en daarna een regionale vlucht van Hong Kong naar Danang.

Kijk voor je aansluitende vlucht van Hong Kong naar Danang op Dragonair.com en voor leuke reistips over Vietnam op de speciale Vietnam-reistippagina.

Dragon Air

Amankila Resort Bali bestaat 20 jaar

Doe eens gek en leef je uit op Bali. Het beroemde Amankila Resort bestaat 20 jaar. Vanaf € 800 per nacht laat je je hier van alle gemakken voorzien. Het resort is alleen vanuit zee bereikbaar om de boel een beetje exclusief te houden. Geen last van ordinair volk dat om een bordje bitterballen staat te schreeuwen terwijl jij je chique cocktail weg ligt te slurpen op je strandbedje.

Ontbijt kan op het terras bij je kamer of in het restaurant genuttigd worden. Overtollige caloriën zwem je er in een mum van tijd weer af in het 45m lange zwembad.

Amankila Resort Bali

Hoteltip - Cabochon Hotel Bangkok

Ga je backpacken met z'n tweeën? Dan is het budgetwise en voor de afwisseling leuk om af en toe naast leuke budget guesthouses, ook eens van wat luxe te genieten.

Dat luxe niet altijd duur hoeft te zijn laat het Cabochon Hotel in Bangkok zien. Het hotel dat gebouwd is in Koloniale stijl, heeft slechts 4 studio's en 4 suites. Bovenop het dak van het Cabochon Hotel geniet je in het zwembad van het prachtige uitzicht over de stad.

Het Cabochon Hotel is een duidelijk voorbeeld van een verborgen pareltje waar je niet zomaar tegenaan loopt zonder te weten waar het zit. Een must als je in Bangkok van wat meer luxe wilt genieten. Kamerprijzen vanaf € 92,50

Info Cabochon Hotel

4 relevante stappen voor backpacken in Zuidoost Azië

Vliegticket Zuidoost Azië backpacken Zuidoost Azië

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Zuidoost Azië te scoren.

Vliegticket

Backpacken Zuidoost Azië voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Zuidoost Azië.

Voorbereiden

Visum Vietnam online aanvragen backpacken Zuidoost Azië

3. Visum regelen

Wist je dat je voor veel Aziatische landen vooraf online je visum al kunt regelen?

Visum regelen

Inpaklijst meenemen backpacken Zuidoost Azië

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken