Brotherlouis.nl

Myanmar blog

In januari 2014 is het weer zo ver. Dan gaan de nichtjes Anemoon & Yvonne van Dijk weer naar Myanmar voor hun MYAPHOTO goede doel project.

 

Wat is MYAPHOTO

Dit is een door de dames zelf bedacht goede doel. Ze trekken met digitale camera's een printer en lamineer apparaat voor Myanmar om foto's van arme kinderen te maken. Kinderen krijgen een gelamineerde foto van zichzelf uitgereikt.

"Veel kinderen in Azië hebben geen foto van zichzelf. De kosten voor afgedrukte foto’s zijn hoog en het is geen eerste levensbehoefte. Toeristen maken gedurende hun reis vele foto’s en laten de kinderen genieten van het digitale plaatje op hun camera. Aan het einde van rit gaat de toerist echter met hun foto naar huis en blijven de kinderen met lege handen achter"

 

Brotherlouis sponsort MYAPHOTO doe je ook mee?

Dit jaar heb ik € 10 overgemaakt aan MYAPHOTO. Hierdoor kunnen 10 kinderen een foto van zichzelf tegemoet gaan zien. Jij kunt ook mee doen. Dat doe je door € 5 over te maken. Foto's van kinderen worden vertoond op de MYAPHOTO website.

Word NU sponsor!

 

Documentaire MYAPHOTO

Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze superleuke documentaire van het project! Er is ook een Facebook-fanpage met updates.

Word NU sponsor!


zoeken