Koh Phi Phi

de leukste tips voor backpacken op Koh Phi Phi

Loh Dalum Beach Koh Phi Phi

Tips voor Koh Phi Phi

Koh Phi Phi is erg populair onder backpackers. Het eiland dankt zijn bekendheid deels aan de film "The Beach"  met Leonardo di Caprio waarin hij een geheim eiland bezoek. In de film lijkt het eiland in de Golf van Thailand te liggen. In werkelijkheid bezoekt hij het eiland Koh Phi Phi Leh dat niet bewoond is en iets verder ligt dan het bekend en grotere eiland Koh Phi Phi Don.

Koh Phi Phi kun je het best bezoeken in de periode van half november tot en met februari. Het is dan wat koeler dan in de rest van het jaar en er valt bijna geen regen.

Het eiland heeft twee grote bekend stranden, Tonsay Bay waar de meeste boten en ferries aankomen en vertrekken, en Loh Dalum Bay dat wat rustiger is. Genieten ga je hier zeker! En zoek je iets meer rust, check dan ook zeker de accommodatie op de kleinere stranden aan de oostkant van Koh Phi Phi.

Backpacken op Koh Phi Phi

Beleef het idyllische eiland Koh Phi Phi in deze 3 minuten durende video. Snorkelen, kajakken, chillen op het strand en te gekke feestjes. Koh Phi Phi heeft het allemaal!

IN 3 STAPPEN NAAR THAILAND

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegticket naar Bangkok te vinden.

 

Vliegtickets

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je rondreis door Zuidoost Azie.

 

Voorbereiden

3. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je relaxt op reis gaan.

 

Inpaklijst

Mijn oordeel over Koh Phi Phi

Koh Phi Phi krijgt als reisbestemming van mij      sterren.

Wie ben ik

Hi ik ben Louis Jansen aka Brother Louis en oprichter van Brotherlouis.nl. Sinds 2003 ga ik jaarlijks backpacken door Zuidoost Azië. Ik vertel je graag meer over wat mij er toe heeft gezet om deze website te starten en wie ik ben.

Voor vragen kun je ook altijd bij me terecht via de contact opties.