Brotherlouis.nl
Vaccinaties Zuidoost Azië inentingen backpacken

51111111111Rating 5.00 (1 Vote)

Aanbevolen vaccinaties voor Laos

De medische informatie die je hier vindt is geen advies maar is informatief en indicatief. Maak voor vertrek een afspraak met een arts om je goed voor te laten lichten. Een arts geeft je een medisch advies dat past bij jou en het soort reis dat je gaat maken.

  • DTP (Difterie, Tetanus & Polio)
  • Hepatitis A (besmettelijke geelzucht)
  • Buiktyfus, Hepatitus B en Rabiës afhankelijk van je verblijfsduur

Haal je binnen 2 jaar nog een keer de vaccinaties voor DTP of Hepatitis A? Dan ben je respectievelijk 10 jaar en 25 jaar beschermd. Meer informatie over vaccinaties en malaria voor Laos vind je ook op Thuisvaccinatie.nl.

Een afspraak voor een persoonlijk advies en om bovenstaande vaccinaties te verkrijgen maak je het makkelijkste bij Thuisvaccinatie.nl.

Info & afspraak Thuisvaccinatie

 

Vaccinaties via je ziektekosten verzekering

Wist je dat je bij de meeste verzekeringsmaatschappijen het grootste gedeelte van je vaccinatie kosten gewoon vergoed krijgt? Kijk snel in het vergoedingsoverzicht hoeveel je bij jou verzekering terug krijgt.

Selecteer je verzekeraar

 

Thuisvaccinatie.nl hoe werkt het?

Lees alles over het eenvoudige concept van Thuisvaccinatie.nl in de blog "Vaccinatie gemak met Thuisvaccinatie.nl". Je vindt er ook een Youtube-filmpje dat het concept nog eens extra toelicht.

 

Malaria in Laos

In een Laos komt nog malaria voor. Laat je daarom geod voorlichten door artsen van Thuisvaccinatie, de GGD of KLM Travelclinic wat voor soort anti-malaria middel het best bij jou en je reis past.

 

Nieuw natuurlijk anti-muggen middel

Er zijn veel verschillende muggenwerende middelen op de markt. De bekendste zijn middelen met deet bijvoorbeeld het bekende middel Anti-insect Spray met 40% deet van fabrikant Care Plus. Niet iedereen vindt deet even prettig. Care Plus heeft daarom een alternatief op natuurlijke basis op de markt gebracht. Het heet Natural Anti-insect Spray van Care Plus. Dit anti-muggenmiddel bevat citronella en citroeneucalyptusextracten.

Dit middel en nog een aantal muggenwerend middelen zijn getest in het tv-programma Groeten van Max van Omroep Max. Bekijk het tv-item terug op de website van omroep Max en zie zelf hoe goed vooral de Care Plus middelen werken!

 

Reizen door meerdere landen in Zuidoost Azië?

Reis je naast Laos door nog meer landen in Zuidoost Azië? Dan heb je wellicht meer vaccinaties en/of aanvullende soorten malaria middelen nodig. Check hiervoor de speciale Zuidoost Azië vaccinatie-pagina.

Deel dit artikel

Rugzak inpakken voor Laos

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Laos? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Laos

Vliegticket Bangkok backpacken Laos

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Laos te scoren.

Vliegticket

Backpacken Laos voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Laos.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Laos backpacken

3. Inentingen

Wees lief voor jezelf en zorg vooraf voor de juiste vaccinaties en medische zaken.

Inentingen

Inpaklijst meenemen backpacken Laos

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken