Brotherlouis.nl
Brother Louis aka Louis Jansen op Koh Mak
Brother Louis aka Louis Jansen bij Koh Mak Divers

Hoi! Ik ben Louis Jansen aka Brotherlouis. Ik ben oprichter/eigenaar van Brotherlouis.nl, het grootste Zuidoost Azië reisinspiratie platform van Nederland en Vlaanderen.

 

Waarom Brotherlouis.nl

Omdat ik een onuitputtelijke passie heb voor Zuidoost Azië in het algemeen en reizen door Zuidoost Azië in het bijzonder. Het is mijn doel om vanuit die passie jou op deze website de best reisinformatie, reisinspiratie en gebruikerservaring te geven over Zuidoost Azië. 

 

Verdien je ook geld met Brotherlouis.nl

Ja, ik verdien hier ook wat geld mee. Dat doe ik naast een vaste baan. Omdat ik die vaste  baan heb, kan ik het mij veroorloven om keuzes te maken die echt in het belang van jou als bezoeker zijn.

Als iemand wil samenwerken en ik vind de gebruikerservaring van die website bijvoorbeeld ondermaats, dan ontstaat er geen samenwerking. Ik vind het namelijk niet in jou belang om je naar een website door te verwijzen die niet fijn werkt, niet mobiel vriendelijk is, heel erg traag is en/of geen relevant informatie biedt aan de Zuidoost Azië experience die je hier vindt.

Geld is dus geen doel opzich, slecht één van de resultaten van het doel dat ik probeer te bereiken.

 

Hoe kom ik aan mijn informatie 

Door sinds 2003 ieder jaar voor een periode van 4 tot 7 weken door Zuidoost Azië te reizen. Tijdens deze reizen leer ik veel mensen kennen, schrijf ik reisverhalen over mijn belevenissen en maak ik uiteraard ook veel foto's. Na zo'n reis worden praktische tips op deze website geschreven o.b.v. van wat ik heb meegemaakt. Daarnaast struin in diverse websites en reisfora af en heb ik veel contact met mensen in Zuidoost Azië die ik tijdens mijn reizen leer kennen.

Het kan uiteraard nog steeds voorkomen dat jij tijdens je reis door Zuidoost Azië iets anders ervaart dan wat ik hier beschreven heb. Een bezienswaardigheid of hotel dat gesloten is, prijzen die net weer iets anders zijn. Tof als je wilt delen wat je anders ervaren hebt. Daarmee kan ik de informatie hier nog beter maken voor andere reizigers.

 

Brotherlouis.nl van 2003 tot nu

In 2003 beperkte het bloggen zich nog tot het mailen van mijn reisverhalen naar een groot deel van mijn adressenboek. Het jaar erna kon ik tijdens mijn reis voor het eerst foto's uploaden naar Brotherlouis.nl. In 2005 blogde ik voor het eerst tijdens mijn reis verhalen op Brotherlouis.nl.

Maar toen bij thuiskomst de geschreven reisverhalen nogmaals ging lezen, merkte ik dat het helemaal niet praktisch was voor iemand die eigenlijk alleen maar zocht hoe lang de busreis van Bangkok naar Sihanoukville duurt of een lijstje met leukste restaurants en bezienswaardigheden in Yangon in Myanmar.

Daarom ben ik sinds 2005 ook praktische tips gaan schrijven. Sindsdien bestaat de website uit reisverhalen, reistips en reisfoto's.

 

Tot slot

Ik wens je heel veel plezier bij het lezen van de reisverhalen, reistips en het bekijken van de reisfoto's. Ik hoop dat je er iets aan hebt en ik wens je alvast heel veel plezier tijdens jouw reis door Zuidoost Azië!

Mocht je nog tips, vragen, verbeteringen of iets anders willen delen? Laat het me dan weten via het contactformulier.

Ter info: Naast oprichter en eigenaar van Brotherlouis.nl werk ik full-time als eDevelopment Manager bij T-Mobile en kun je blogs en tips over eCommerce en Online Marketing vinden op mijn blog Louisjansen.nl.

Rugzak inpakken voor Zuidoost Azië

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Zuidoost Azië? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Zuidoost Azië

Vliegticket Zuidoost Azië backpacken

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Zuidoost Azië te scoren.

Vliegticket

Zuidoost Azië backpacken voorbereiden reistips

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Zuidoost Azië.

Voorbereiden

Inentingen en vaccinaties Zuidoost Azië backpacken

3. Visum regelen

Wist je dat je voor veel Aziatische landen vooraf online je visum al kunt regelen?

Visum regelen

Inpaklijst meenemen backpacken Zuidoost Azië

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken