Brotherlouis.nl
Brother Louis aka Louis Jansen op Koh Mak in Thailand

Hoi! Ik ben Brotherlouis. In het dagelijks beter bekend als Louis Jansen. In 2004 heb ik Brotherlouis.nl opgericht.

 

Brotherlouis.nl ontstond uit pure passie

Omdat ik sinds de eerste minuut van mijn eerste reis naar Zuidoost Azië in 2003 een onuitputtelijke passie voor dit deel van de wereld heb ontwikkeld. Die passie wilde ik delen. En dat deed ik door tijdens mijn reizen reisverhalen te schrijven en foto's te delen. 

Wat ik zo mooi vind aan Zuidoost Azië is de combinatie van extreem lieve mensen die hier wonen, wat ze doen, hoe ze het doen en waarom ze dat doen.

Daarnaast zijn uiteraard ook dingen als het lokale eten, bezienswaardigheden, het fijne klimaat en het ontmoeten van andere reizigers bronnen van inspiratie voor mij. Opgeteld zorgt deze cocktail van fijne ingrediënten ervoor dat ik sinds 2003 jaarlijks naar Zuidoost Azië afreis.

 

Mensen inspireren en faciliteren

Brotherlouis aka Louis Jansen duiken in Thailand

In het dagelijks leven vind ik het leuk om mensen te inspireren, en vanuit een persoonlijke drijfveer krijg ik ook een fijn gevoel van goed doen voor anderen, mensen helpen en faciliteren.

Door dit laatste te combineren met mijn passie voor Zuidoost Azië besefte ik me in 2008 dat reisverhalen en foto's leuk zijn om te lezen. Alleen niet zo praktisch wanneer je gewoon snel wilt weten hoe laat de bus van A naar B vertrekt.

Daarom ben ik sindsdien naast reisverhalen en foto's over Zuidoost Azië ook veel praktische reistips gaan schrijven. Door dat te delen hoop ik dat jij een beter beeld krijgt van waar je mogelijk naartoe gaat.

Alle content schrijf ik zelf en is op basis van eigen reiservaringen en het checken van feiten op internet. Ik kan immers niet 365 dagen per jaar op alle plekken in Zuidoost Azië tegelijk zijn. En er verandert doorgaans veel in een jaar tijd. Dat kan er voor zorgen dat niet altijd alle informatie precies is zoals jij het onderweg tegen zult komen.

 

Verdien ik geld met Brotherlouis.nl?

Ja! Door de hoeveelheid tips en de goede vindbaarheid bereik ik met deze website een grote groep potentiële reizigers met een bovengemiddelde interesse voor Zuidoost Azië.

Dat is niet onopgemerkt gebleven bij adverteerders. Beschouw Brotherlouis.nl daarom als de plaats waar vraag en aanbod deels samen komen. Ik promoot producten of diensten niet als ik deze niet zelf gebruikt of ervaren heb. Ik wil namelijk zeker weten dat het product of de dienst aan mijn maatstaven voldoet zodat ik jou geen onzin vertel.

Het belang voor jou als bezoeker staat voor mij namelijk altijd voorop. Dat komt omdat als ik jou niet blij maak met goede informatie ik ervan overtuigd ben dat de kans klein is dat je nog eens terug komt op Brotherlouis.nl. Ik hoop je nu en ook bij je volgende reis volgend jaar of over vijf jaar weer te kunnen inspireren en faciliteren bij jouw volgende Zuidoost Azië reis.

 

Kun je leven van de inkomsten van deze website?

Haha, nee. Hoewel het aantal bezoekers sinds 2003 enorm gegroeid is, zijn de inkomsten bij lange na niet voldoende om hiervan rond te komen. Dat hoeft ook helemaal niet. Brotherlouis.nl is nooit bedoeld geweest om van te kunnen leven. Het moet wel leuk blijven.

 

Tot slot

Ik wens je heel veel plezier bij het lezen van de reisverhalen, reistips en het bekijken van de reisfoto's. Ik hoop dat je er iets aan hebt en ik wens je alvast heel veel plezier tijdens jouw reis door Zuidoost Azië!

Mocht je nog tips, vragen, verbeteringen of iets anders willen delen? Laat het me dan weten via het contactformulier.

Ter info: Naast oprichter en eigenaar van Brotherlouis.nl ben ik beschikbaar voor freelance en interim opdrachten als digital innovator, digital transformer en digital optimizer via Louisjansen.nl.

Rugzak inpakken voor Zuidoost Azië

Geen idee wat essentieel is om in je rugzak te hebben zitten tijdens het backpacken door Zuidoost Azië? Hier alvast wat tips. Of lees het artikel en download gratis je inpaklijst.

  • Klamboe
  • Paspoort
  • Vliegticket
  • Teva-slippers
  • Pinpas
 

Download gratis inpaklijst

4 relevante stappen voor backpacken in Zuidoost Azië

Vliegticket Zuidoost Azië backpacken Zuidoost Azië

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkoop vliegtickets naar Zuidoost Azië te scoren.

Vliegticket

Backpacken Zuidoost Azië voorbereiden

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Zuidoost Azië.

Voorbereiden

Visum Vietnam online aanvragen backpacken Zuidoost Azië

3. Visum regelen

Wist je dat je voor veel Aziatische landen vooraf online je visum al kunt regelen?

Visum regelen

Inpaklijst meenemen backpacken Zuidoost Azië

4. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je heerlijk relaxt op reis gaan.

Inpaklijst

 

zoeken