Brotherlouis.nl

Brotherlouis.nl is een flexibel contentplatform dat zich alleen richt op Zuidoost Azië. Dat doen we omdat daar onze passie ligt. De combinatie van flexibiliteit en passie zorgen voor een continu groeiende community. 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het uitbouwen van bestaande partnerships en opstarten van nieuwe partnerships. In het belang van onze bezoekers kijken we daarin vooral naar toegevoegde waarde en relevantie.

We kunnen vrijwel iedere vorm van content marketing, advertorials, video en andere vormen van online exposure aanbieden. We kijken graag samen met partners naar hun uitdagingen om de beste oplossing voor te stellen. 

 

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van de omvang van de uitdaging en de daarbij geboden oplossing. Verder werken wij niet met vaste contracten. Je kunt op ieder gewenst moment stoppen met de samenwerking. Dat doen we omdat we geloven jij als ondernemer het meeste baat hebt bij controle over je uitgaven. En ook omdat de resultaten en manier van samenwerking vanzelf zouden moeten leiden tot een langlopende samenwerking. En wij vinden wederzijds begrip en respect daarin belangrijker dan een handtekening onder een jarenlang contract.

 

Kleine lettertjes

Daar doen we niet aan. Als er shit is, dan lossen we dat samen op.

 

Online middelen

  • Content marketing
  • Advertorials
  • Inspiratie blogs
  • Link buying
  • CPC deals
  • Categorie sponsoring (bijv. per land)

Uitingen maken we bij voorkeur zelf. Dat doen we zodat de performance van Brotherlouis.nl op het juiste niveau blijft. En zodat de look-and-feel goed aansluit op onze huisstijl en die van onze partners.

We hebben veel online expertise aan boord en kunnen je op ieder gewenst online marketing en conversie niveau ondersteunen. Interesse? Mail even met behulp van het contact formulier. Dan maken we graag een afspraak voor een kop koffie om kennis te maken.

Ik wil koffie drinken

 


zoeken