Routes Vietnam

de leukste backpack routes voor Vietnam

Backpackroute samenstellen voor Vietnam

Vietnam is een veelzijdig en enorm groot. Reis je alleen door Vietnam zelf, dan is het het handigst om je route in te delen van noord naar zuid of andersom. De meeste reizigers zullen in dat geval hun route starten in Hanoi of Ho Chi Minh City.

Reis je ook door China, Laos en/of Cambodja dan heb je verschillende opties om je backpackroute door Vietnam in te delen. Check de verschillende grensovergangen per land die je kunt gebruiken bij het samenstellen van je reisplan.

 

Tips voor je route door Vietnam

Heb je 2 weken of meer de tijd. Plan dan zeker een paar dagen voor een bezoek aan zowel Hanoi als Ho Chi Minh City. Reis je korter dan 2 weken door Vietnam dan kun je er ook voor kiezen om in één van beie steden te starten en daar ook te eindingen. Je bezoekt dan een kleiner deel van Vietnam tijdens je rondreis maar je kunt hierdoor wel iets meer tijd besteden per bestemming.

IN 3 STAPPEN NAAR VIETNAM

In een paar stappen je backpack reis naar Vietnam voorbereiden.

1. Vliegtickets

Check de beste tips om een goedkope vlucht te vinden.

 

Vliegtickets

2. Voorbereiden

Alles over het voorbereiden voor je backpack reis door Vietnam.

 

Voorbereiden

3. Gratis inpaklijst

Met de inhoud van deze inpaklijst in je rugzak kun je relaxt op reis gaan.

 

Inpaklijst

Mijn oordeel over Vietnam

Vietnam krijgt als reisbestemming van mij      sterren.

Wie ben ik

Hi ik ben Louis Jansen aka Brother Louis en oprichter van Brotherlouis.nl. Sinds 2003 ga ik jaarlijks backpacken door Zuidoost Azië. Ik vertel je graag meer over wat mij er toe heeft gezet om deze website te starten en wie ik ben.

Voor vragen kun je ook altijd bij me terecht via de contact opties.